En utmaning med stansning !

En utmaning med stansning !

När man söker uppdrag som stansnings arbetare letar man alltid efter en erfaren stansare med intresse för service och underhåll. Uppdragen som delas ut idag görs av rekryterare som hyr ut dig som konsult till kundbaserade företag. Som stansnings arbetare kommer du främst att arbeta med stansning i 10-15 mm tjock plåt. Du ansvarar för viss service och underhåll på en SMV-maskin med Multi som styrsystem. Maskinen är laddad med förinställda program men viss programmering kan komma att förekomma.

Helst söker man personer som har flerårig erfarenhet av CNC-stansning och gärna någon form av vana ifrån service-, reparations- och/eller underhållsarbete. Man bör vara van vid att ta ansvar och trivs med att arbeta i en självgående arbetsmiljö. Dina programmeringskunskaper ska vara allmänt goda.

Andra kriterier kan vara att di Du kan arbeta ständig kväll. Truck- och/eller traverskort är meriterande.

Som person är du arbetsvillig, pålitlig och noggrann. Du är van att arbeta självständigt men fungerar även bra i grupp. Du har en god fysik och gillar att arbeta med tekniska lösningar. Vi ser gärna att du har allmänt goda maskin- och materialkunskaper. Ett företag som söker sig till stansnings arbetare är a3p.se.