Dags att isolera och bygga fontän

Dags att isolera och bygga fontän

Jag är väldigt frusen just nu, anledningen är att huset inte är ordentligt isolerat. Men det ska bli ändring på det för nästa vecka ska valfri firma  fixa ny isolering. Det kommer bli helt underbart att få det varmt och gott inför vintern.

Helgen i övrigt har varit bra, jag har fått mycket gjort av både det ena och det andra. Jag har klippt gräset för förhoppningsvis sista gången för i år, fast bara för jag säger det så kommer jag säkert få klippa snart igen. Nästa helg ska jag montera en fontän i norrköping från lindgrensutemobler.se.  Det ska bli väldigt spännande att se om jag och min bästa kompis Larry kan klara av det.

fontaan

Nu ska jag sätta igång med matlagning det blir Crêpes à la Prins Bertil, hoppas det blir lyckat!