Jag ska bara…

Jag ska bara…

Papper, papper, papper. Är det inte konstigt hur man kan vara så ordningsam när det kommer till vissa saker och helt otroligt, galet virrig och slarvig när det kommer till andra? Och konstigast av allt tycker jag ändå att det är när det gäller samma sak. Ta till exempel hur jag är på ett sätt på jobbet och ett helt annat sätt hemma. Jobbet: städat skrivbord, ordning och reda, var sak på sin plats, pärmar med etiketter och register. Där är jag inte rolig att tas med när det inte är strukturerat. Hemma: papper över hela köksbordet. Två pärmar ligger framme uppslagna med register i. Men egentligen är det kanske inte så konstigt. På jobbet sänder vi iväg all bokföring till Sundsvall, maritasbokforing.se och då har jag ett särskilt upplägg på hur jag strukturerar upp allt. Då blir det så mycket lättare att skilja på det som ska till henne, vad som gäller vårt företag, våra kunder etc. Hemma vet jag bara inte hur jag ska börja! Vilka kategorier jag ska ha, i vilka pärmar. Jag vet att det är fånigt, för det är ju bara att sätta in det och göra om det ifall jag inte blir nöjd, men nähä. Högen växer. Nu måste jag bara ta tag i det! Jag ska bara…